...για εύκολη μετακόμιση και άμεση μεταφορά...

Η εταιρία μας

DSC 0177Η μεταφορική μας εταιρία εδρεύει στην Θεσσαλονίκη. Λειτουργεί από το 1999 και αναπτύσεται διαρκώς τόσο σε εξοπλισμό όσο και σε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Δραστηριοποιείται σε πλήθος μεταφορικών αποστολών όπως μεταφορές - μετακομίσεις οικοσυσκευών, μεταφορές εταιριών, μεταφορές εμπορευμάτων κ.ά. Διαθέτουμε άρτια εξειδικευμένο προσωπικό και ιδιόκτητο στόλο φορτηγών αυτοκινήτων έτσι ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η μετακόμιση ή η μεταφοράς σας θα είναι για εσάς πλέον μια τυπική διαδικασία.

Με σεβασμό στην περιουσία σας το εξειδικευμένο προσωπικό μας μεταφέρει τον οικιακό ή επαγγελματικό εξοπλισμό, χωρίς φθορές στο νέο σας χώρο. Με ασφάλεια αναλαμβάνουμε τη μεταφορά εμπορευμάτων και την αποτελεσματική μεταφορά.

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης συνδυάζοντας ταχύτητα, συνέπεια, ασφάλεια σε όλες τις υπηρεσίες μας και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

P4080064Προσφέρουμε πανελλαδική κάλυψη σε κάθε ανάγκη μετακόμισης και μεταφοράς. Εάν, λοιπόν, το ζητούμενο για εσάς είναι μια μετακόμιση ή μεταφορά γρήγορα, αποτελεσματικά, απροβλημάτιστα αλλά όχι πρόχειρα, η εταιρία μας μπορεί να σας προσφέρει την πλέον αξιόπιστη λύση.

Εξυπηρετούμε και μας εμπιστεύονται τις μεταφορές τους μεγάλες και καταξιωμένες ελληνικές εταιρείες.

Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε ΔΩΡΕΑΝ στο χώρο σας για να εκτιμήσουμε το κόστος της μετακόμισης και να σας προτείνουμε την πιο συμφέρουσα λύση για εσάς.