...για εύκολη μετακόμιση και άμεση μεταφορά...

Μετακομίσεις

the-care-of-curtain-and-blinds-during-house-removalsΗ εταιρία μας αναλαμβάνει άμεσα όλες τις απαραίτητες ενέργειες που είναι αναγκαίες για την ολοκληρωμένη και άρτια οργανωμένη μετακόμιση σας. Η εμπειρία και η πλήρη εξειδίκευση του προσωπικού μας όλα τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στις υπηρεσίες μετακόμισης, έχουν σαν αποτέλεσμα την υπευθυνότητα και την αξιοπιστία σε όλες τις φάσεις μιας ολοκληρωμένης μετακόμισης.

Η εμπιστοσύνη στην εταιρεία μας θα σας ανταμείψει με μια ολοκληρωμένη μετακόμιση που θα σας “λύσει” τα χέρια και θα είστε ήρεμοι ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα κατά την διαδικασία της. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στις μετακομίσεις και παρέχει ένα ευρύτερο φάσμα υπηρεσιών με υψηλή ποιότητα σε σχέση με τον ανταγωνισμό και την υπόλοιπη αγορά.

Για την αποφυγή ανεπιθύμητων φθορών χρησιμοποιούνται σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα, για μεγαλύτερη ασφάλεια, χωρίς φθορές αντικειμένων και κοινόχρηστων χώρων.

Έχοντας υπόψιν την δυσχέρεια των καιρών μας απαντάμε στην κρίση με νέες μειωμένες τιμές κρατώντας την ποιότητα των υπηρεσιών μετακόμισης.

Συμπληρώστε την φόρμα στην επιλογή "Μετακόμιση τώρα..." από το κεντρικό μενού ή επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να εκτιμήσουμε τον χώρο σας και να συζητήσουμε την επιλογή των εργασιών, που εσείς επιθυμείτε και να σας δώσουμε την κατάλληλη οικονομική προσφορά.

 

Συμβουλές μετακόμισης

1. Φροντίζουμε μόνοι μας για τα προσωπικά μας είδη, π.χ εσώρουχα, χρυσαφικά, χρήματα

2. Φροντίζουμε στο νέο μας σπίτι να υπάρχει παροχή ρεύματος

3. Φροντίζουμε για τα τρόφιμα ψύξης κατάψυξης μια μέρα πριν την μετακόμιση

4. Υγρα τρόφιμα π.χ λάδι, Υγρά απορρυπαντικά π.χ χλωρίνη κατόπιν συνεννόησης με μεταφορική

5.  Εύθραυστα αντικείμενα αμπαλάρονται μόνο με ειδική συσκευασία, ρωτήστε την μεταφορική.

6. Φροντίστε τα κιβώτια για την συσκευασία να είναι καινούργια για λόγους υγιεινής